Na letní soustředění odjíždíme v sobotu 19.8.2023, sraz v 8:30 na loděnici.
Návrat v sobotu 26.8.2023 kolem 13:00.

Ubytovaní budeme v chatičkách. Stravování: snídaně, oběd, večeře, pitný režim, svačiny.
Pobyt začíná obědem (malá svačina na cestu).

S sebou vezmi:

Oblečení na trénink na vodě: 2x dlouhé a krátké legíny, 2x funkční triko dlouhý a krátký rukáv, 2x mikina, šust. bunda, vesta, pokrývka hlavy.

Oblečení na běh a hry: kvalitní běžecké boty, boty na turistiku, 2x triko, 2x tepláky, mikina, krátké kalhoty, bunda, čepice.

Dále: boty k vodě, gumovky, pláštěnku, dostatek spodního prádla, ponožky, hygienické potřeby, 2x ručník, lahev na pití, podepsanou karimatku, náplast na puchýře, knížku, psací potřeby, kapesné dle uvážení, malý batůžek, repelent, společenskou hru.

Prosíme nedávejte dítěti s sebou kartony s vodou. K dispozici bude dostatek pití.

Léky, které dítě užívá nebo má preventivně s sebou, prosíme při odjezdu odevzdat s kopií kartičky pojištěnce a potvrzením bezinfekčnosti trenérům.
Potvrzení o bezinfekčnosti prosíme předat na tréninku, nebo nejpozději při odjezdu.

Pokud to rodičům nebude vadit, uvítáme pokud žactvo a přípravka nebudou mít s sebou mobilní telefony. V takovém případě bude možné volat každý den mezi 17:00 až 18:00 na telefon 723 933 837, kde Vám trenérka zodpoví případné dotazy, nebo i předá Vaše dítě k telefonu. Děti, které budou mít vlastní telefon ho dostanou k dispozici vždy mezi 17:00 až 18:00.

Adresa:
Rekreační středisko Butov
Butov č. p. 16
349 01 Stříbro